Jaha... Nåväl... Vad gör det om hundra år...

Aja det bidde då ingen seger igår trots ledningar hit och dit... Malmö spelade helt enkelt för trögt och invecklat... Men det var en sån match som ingen kommer att minnas om några dagar... Jag kan ärligt säga att jag inte har ett enda klart minne från den... Förutom att jag träfffade Josefine och Tord i pauserna... Resten e mest en dimma... Något hände ute på isen men jag pratade mest med Tina... Så rolig var den matchen typ...

En STOR eloge till Victor Svensson dock som i mina ögon jobbat sig upp något enormt de senaste matcherna... Och så kul att han fick göra sitt första poäng för säsongen!!

I övrigt...

Fokusspelarna:

Patrik Hersley... Hmmm, tja han kan bättre... Spelar bättre än i början av säsongen. Spelar med mer självförtroende och kraft, men igår räckte det inte till och vid Västerås 3-4 mål hade han nog somnat... En 2a blir betyget.

Nichlas Hardt: Han smäller på och smäller på och krigar... För det mesta... Ibland står man dock som en fågelholk och undrar varför i hela fridens namn han gjorde si och så... Men en nice uppvisning annars och en 3a blir betyget...

Nya tag imorgon mot Borås då...

/Therese

Malmö- Leksand 3-2 efter straffar

Jaha... Suck... Stön... Vad f*n??? Ingenting ville gå pågarnas väg... Och även om man var väldigt passiva(Speciellt period 2) så hade man ett par vassa chanser men Patrick Galbraith i Leksands kasse var med på noterna överallt... Malmö tycktes trampa vatten och Leksand ledde med 0-2 när det återstod 7 minuter av sista perioden. Jag och säkert många med mig hade redan räknat ut grabarna för kvällen och började planera hemfärd... Men då hände det...  Jesper Damgaard... Vad f*n Faxe.... Härligt!!! Men mindre än minuten kvar kvitterade sen Carl Söderberg efter en suverän pass från Hersley... Sudden var ju absolut itne nervpirrande alls... Näääääää då och straffar sen... Ja tänkte jag... Jesper Mattsson, Carl Söderberg och Morten Green... Jodå... jesper Mattsson satte sin hur snyggt som helst... Leksand missade(Första gick ju i mål) och jag väntade på Green eller Söderberg... Men nä... Vänta lite... 8??? Patrik Hersley?????? Say whaaaaat???

"Nä nu går jag!!!" sa jago ch vände mig om. Tina och Anna vände mig tillbaka och Patrik satte, trots rullande puck och bristande teknik(HAns egna ord), punkt för matchen... Matchhjälte gånger 2!!! Först Mora sen Leksand... Men överlag var det en svängig och svajande match...

Fokus spelarna???

8. Patrik Hersley... Ja jo, matchavgörande mål, men insatsen överlag var väl lite sisådär... Han var direkt "skyldig" till Leksands 2a... Men men målet han gör och passningen till Calle gör att det väger upp lite... Så en Average 3a=)

44. Nichlas Hardt... Tja... det var inte riktigt hans kväll... Han kan så mycket bättre, men även solen har sina mörka widor=) Och även den bästa får lov att vara ur form. Så en 2a blir kvällens betyg.

Nu ser vi framemot Västerås på måndag... Fast först e det såklart Troja bort imorgon lördag=)

/Therese

Dags att starta upp igen

Ja sådär en 1/5 in i säsongen eller något *hehe* Jag (Therese) har verkligen inte haft tid med blogg på sistone, men men nu gör vi ett försök=)

Igår tog Malmö emot Mora... Jag var sen till matchen om kom väl 3n 5 minuter in i första perioden. Då ledde Malmö redan med 1-0. Efter ett par minuter(Jag hade knappt hunnit hänga av mig ytterkläderna) stod det 3-0 och lyckan var enorm... Men säg den lycka som varar. I andra perioden kom Mora ut... Men var var Redhawks??? Dom verkade sitta kvar i omklädningsrummet, eller så var alla så fokuserade på fotbollen (Där jag, som inte e speciellt förtjust i fotboll) gladdes åt att Malmö förlorade;)

I alla fall så slutade matchen 4-4 efter full tid och jag suckade inombords... Vad f*n hände????? Kollektiv sömnsjuka???

Men i ärlighetens namn så e det en gammal klyscha men den stämmer många gånger... Att leda med 3-0 och just tre- noll, efter första perioden är farligt... Ingen garanti alls... 2-0 hade varit lättare... Eller 4-0... Men itne 3-0... Jaja fånigt jag vet men det ligger nog något i det...

Nåväl... Fokusspelarna då...

8 Patrik Hersley: En ganska dålig match av Patrik, som förra säsongen skämde bort oss med en massa poäng och kanonmatcher... Han har inte riktigt... Eller rättare sagt... Långt ifrån... Kommit upp i fjolårets standard... Dock e hans brytning i mittzon och friläget som det ger ett skolexempel. Och när han satte 5an i sudden räddade det han betyg... Så... 2,5 slutade det på

44 Nichlas Hardt: Den danska dynamiten smäller fortfarande högt... Han kämpar och går på i vartenda byte... Och även om ha inte gör det så är han fokuserad ut i fingerspetsarna alltid... En stark 3a!

På onsdag e det dags för nästa hemma match... Leksand=)

RSS 2.0