Mora hemma/Therese

Ja det v ar ett par dagar sen och en väldigt snöplig förlust... Det kändes så himla bra, men killarna var alldeles under isen... Och eftersom min mamma lärt mig att om man itne har något snällt att säga kan man lika gärna vara tyst, så tänker jag inte kommentera den matchen eller insatserna av 8 och 44...

God jul!

Aik Borta och VIIIINST/ Therese

Jag ska börja med att säga att det var oerhört sköna poäng!!! Det behövdes verkligen efter senaste tidens oflyt.

Matchens mål måste ju helt klart vara Victor Svenssons 1-4. Han skjuter. Målvakten släpper retur och Svensson tar den själv... Snyyyyyggt!!!

Lite humor i det hela. Hersleys efternamn... Hur ska det uttalas? Tydligen, om man nu ska tro Viasat *hehe*, så har Patriks mamma ringt och påpekat att det ska uttalas "Härrsley" och inte som många vill ha det "Hörrsley". *hehe* Ärliugt tycker jag det e ett klurigt namn;)

Men men hur skötte han sig då? Jodå rätt hyfsat för att vara på bortaplan. Några tabbar helt klart men helt klart en väl godkänd match. Jag tycker att han e stor i sitt spel. Lite onödigt att brottas med sin namne i Aik dock... Och en önskan e att han kanske använde sin kropp lite mer fysiskt. Dock en stark trea i betyg tycker jag:)

Hardts 0-1 e häftigt... *hehe* En studspuck... Den e riktigt grann:). Härligt att se att han var lite på sitt vanliga fysiska humör:). Och farten var där men han kan mer:)

Nu e det snart nannetime!

Synes på onsdag i Arenan:)

Förlust mot AIK... / Anna

Det känns surt. Det var ju verkligen Malmös match, men med tanke på alla skador plus Söderbergs avstängning så känns det endå bra att de lyckades spela så bra.

Sebastian Dyk! vilken spelar, riktigt fina dragningar han gör. När han kom in på isen fick ju malmö alltid en farlig målchans. Riktigt kul att han även fick assisten på Macleans mål.

Maclean som man inte har sett så mycket av på senaste tiden gör mål idag och vilket mål, sätter den rakt upp i krysset. SNYGGT!

Hardt spelade idag. Gjorde en helt klart godkänd insats. Gillar tacklingen han gjorde nere vid himmastå.

Lucas Sandström är en av våra bästa spelare. Var får han all energi ifrån?

Hersley gjorde även han en helt godkänd insats. En stabil back. Gjorde även mål idag. Synd bara det kom med 4 sekunder kvar av matchen.

Men jag tycker där inte finns något speciellt att gnälla på. Det är bara att jobba på och på söndag så tar vi revansch uppe i Hovet.


Nästa hemmamatch är mot Mora den 16 December. Så boka biljetter och kom och heja fram grabbarna för 19.00 då smäller det!






Idag gäller det..../ Therese

Ja så var det dags att ta emot Aik hemma idag... Okej jag säger inte det här negativt... eller tja det blir ju negativt hur man än vrider på det men min magkänsla säger mig 2-5... Fråga mig inte varför, men med tanke på läget i laget, med avstängningar och skador så ja.... Vi får hoppas de lyckas hypa Babyhawks version 2 då så folk gå man ur huse för att se Hökarna.

Angående Carl Söderbergs avstängning... OM det nu beror på uttalandet han gjorde i fredags så... Tja vad säger man... Det såg ut som om han sa det med glimten i ögat och ärligt så var det ju, precis som du sa Daniel, Tomas Sandström som började spekulera i att Calle kanske behövde någon rutinerad räv för att ta bort lite av pressen.... Men i vilket fall som så är det klumpigt av Calle... Vi får hoppas han tar detta på rätt sätt och ger järnet nästa match!

Saknar Marcus Olsson... Ibland e det så att man inte saknar kon förrän båset är tomt och Olsson e väl lite den typen... Han gör sitt jobb och sticker inte ut men när han e borta märks det!

Fokus lär ligga på Hersley idag oxå... Hoppas på att Hardt oxå spelar, annars får Anna och jag hjälpas åt med analys efter matchen angående Hersley...

Nej nu var det dags att göra vid sig=)

Tjingeling!


Mora borta/ Therese

Ja vad ska man säga??? Ärligt talat en hyfsat jämn match. Lite trevande Malmöspel vissa gånger men samtidigt var det inte något av lagen som stack ut speciellt... Matchens utropstecken finns det nog inget i Malmö tyvärr... Okej... Morten Green som offrar sig för laget och måste ha ont i morgon *hehe*Annars hoppas jag grabbarna skärper till sig mot Aik hemma på tisdag! Då vill vi ha tre friska=)

Ja och om vi då ser till det stora hela så måste jag väl om jag nu verkligen ska det... Utse Patrik Hersley till matchens back! Har lite extra koll på honom ju. Han höll förvisso på att skicka pucken i eget mål men fick revansch sekvensen efter och därmed e det misstaget förlåtet:D Han gillar ju som sagt att "komma i andra vågen" och det gjorde han även här... Retur från målvakten och Patrik bara rakar in den...

Efter matchen såg han mer än lite besviken ut... Gillar vinnarskallar det ska jag erkänna... Så länge det inte går till överdrift, men han har rätt i det han säger att Moras mål e riktiga "skitmål" och att de måste skärpa sig...

Men nu undrar jag om det är någon som vet... De refererade flera gånger till honom som Svensk- amerikan???? Stämmer det??? Visst han har kanske amerikanskt påbrå med tanke på efternamnet, men e det någon som vet konkret?? Det var iaf en nyhet för mig :O

I alla fall... Kort och gott så får Patrik Hersley en 3a i betyg. Varken mer eller mindre... Han gjorde sitt jobb och så fick han gjort ytterligare ett mål vilket drar upp betyget:) KEep up the good work Patrik...

Sov gott allihop!!

Välkommen till vår nya blogg!

Här kommer vi att skriva lite tankar och funderingar i samband med Malmö Redhawks matcher... Och vi kommer att fokusera lite extra på nummer 44 Nichlas Hardt och nummer 8 Patrik Hersley.

Välkomna!!

Therese och Anna

RSS 2.0