Det var tänkt att... /Anna

vi skulle bli bättre på att blogga! Nja gick sådär. Ingen av oss har varken haft tid eller lust till att göra det, men nu så tog jag mig själv i kragen(blev rätt jobbigt faktist!!!) och nu sitter jag här och skriver.

Men iallafall så får vi köra en lite uppdatering igen, för att alla ska hänga med i svängarna.

Västerås-Malmö den 4:e Januari tänker jag absolut inte kommentera...

Malmö-Växjö den 6:e Januari slutade med en 2-1 vinst till Malmö efter straffar. Den avgörande straffen satte Morten Green.

Efter det var det dags för Bofors borta den 9:e Januari. Denna matchen såg jag live. Ja! Jag åkte faktist 55 mil upp till Karlskoga för att se en hockeymatch! Kul var det men riktigt synd att det blev förlust efter straffar.

Måndagen den 11:e Januari var det dags för hemmamatch mot Borås. Blev förlust efter Straffar.

Sedan var det dags för laget att åka upp till Leksand den 15:e januari. Matchen såg jag på tv och jag kan säga så mycket som att det var en av de bästa hockeymatcherna jag har sett. Alvarez tackling var klockren, synd att den tar så illa som den gör. Trots att Malmö spelade bra och att matchen var jämn slutade med förlust efter full tid.

Den 20:e Januari var det dags för nästa match(hemmamatch) och denna gången stod Almtuna för motståndet. Matchen slutade med seger för Malmö med 1-0. Matchens enda mål gjordes av Carl Söderberg. Riktigt kul att Mackan fick hålla nollan också.

22:e Januari var det dags för bortamatch mot Oskarshamn. Även här fick Malmö med sig 3 poäng. Matchen slutade 1-4 till Malmö efter mål av Sandström, Wallgren, Hardt och Weihager.


Nästa match är idag(min data klocka är just nu 02.16) mot Örebro. Vi hoppas på en 3 poängare idag också :D

SÅ FOLK! Har ni inget vettigt för er så ta er till Arenan för 19.00 smäller det!


Uppdatering...//Anna

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera sen Mora hemma, så jag tänkte dra en kort uppdatering nu om matcherna som har varit efter Mora matchen.

Först ut var Sundsvall bort där Malmö lyckades vinna med 3-4
Sedan var det Almtuna borta, som jag själv trodde skulle bli en svår bortamatch, men nej! Malmö går och vinner med 0-5 :D Riktigt härligt!

Efter detta var det dags för Troja-Ljungby borta och den matchen var jag och såg live. Malmö vann den matchen efter straffar, men det skulle varit efter full tid men domaren dömde bort Malmös sena ''seger'' mål då han ansåg att tiden var ute. Tv-bilderna visade faktis att klockan stod på 19.59 och det målet skulle självklart varit mål. Vi får hoppas att detta inte var en avgörande poäng.

Malmös 1-1 mål var riktigt snygg och gjordes av Nichlas Hardt som spelad riktgt bra hela matchen. Han var också inblandad i matchens första slagsmål och åkte ut 2+2 för Roughing. Men somsagt riktigt bra under hela matchen.

Patrik Hersley spelade inte. Någon sträckning (har för mig att det var i låret?)
Robin Alvarez är fortfarande skadad,(axelskada)
Teemu Kesä fick utgå efter andra perioden med hjärtproblem. Tydligen hade han varit förkyld och började känna (hjärtflimmer?) och vågade inte riskera något efter det som hände Örebros Niklas Lihagen.

Markus Svensson var matchens KUNG. Hade det inte varit för honom hade Malmö inte fått med sig de poängen som de fick. Vilka räddningar han gjorde. Han blev också matchens lirare i Malmö.


Uppdateringen blev lite längre än vad jag hade tänkt, men vad gör det? :D

Nästa match är borta mot Västerås på måndag. Där hoppas vi såklart på 3 poäng.



RSS 2.0